Floristikas izstādes “Lieldienu simboli” apbalvošana.

Rīgas Jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88,  no 10. līdz 30. aprīlim – vainagi, ligzdas, olas, vistas, cāļi, zaķi un citi Lieldienu noskaņās veidoti dekori apskatāmi izstādē – konkursā “Lieldienu simboli”.

Lieldienu tematikai veltītā bērnu un jauniešu floristikas darbu izstāde – konkurss Rīgas Jauno tehniķu centrā tiek rīkota jau piekto reizi. Šādu tradīciju aizsākām 2009. gadā, kad ar nosaukumu “Lieldienu ligzdas” tā notika pirmo reizi, toreiz pulcējot 43 dalībniekus no 6 izglītības iestādēm.

Šogad tika dots nosaukums “Lieldienu simboli”, kas ietver plašāku skatījumu par iespējām Lieldienām veltītu floristikas dekoru veidošanā. Izstādē apskatāmi 192 darbi, kurus veidojuši audzēkņi no 29 izglītības iestādēm ar 32 pedagogu padomiem. Konkursā darbi tiks vērtēti pirmsskolas, sākumskolas, pamatskolas, kā arī vidusskolas un jauniešu vecuma grupās. Laureāti katrā vecuma grupā tiks apbalvoti izstādes noslēgumā 30. aprīlī.

RJTC administrācija izsaka pateicību floristikas pulciņa skolotājai Ilzei Kalējai par nesavtīgo darbu piecu gadu garumā veidojot krāšņas, bagātīgas un radošu garu apņemtas floristikas darbu izstādes!

Galerija no izstādes apbalvošanas:

 

Share This Post On
468 ad