Lidmodelistu sacensības Rīgas Jauno tehniķu centrā rezultāti

Rīgas Jauno tehniķu centrā  22. februārī  notika  sacensības telpu lidmodelismā  „Mini Stich” klasē un lidmodeļu kopiju „Peanut” klasē.

Šogad sacensības, Bauskas ielā 88, notika  jau piekto reizi. Pasākumā piedalījās dalībnieki no Jūrmalas, Tukuma, Valmieras un  Rīgas. Rīgu pārstāvēja audzēkņi  no tehniskās jaunrades nama „Annas 2” un 2 komandas no Rīgas Jauno tehniķu centra. Kopumā sacensībās  piedalījās 51 dalībnieks.

Komandu izcīņas kausu „Mini Stich”  klasē izcīnīja  Rīgas Jauno tehniķu centrs , otrā vietā ierindojās Tukuma komanda, trešie bija audzēkņi  no Valmieras, ceturtie – Jūrmalas lidotāji, bet komanda no „Annas 2” ierindojās 5. vietā.

Lidmodeļu kopiju „Peanut” klasē startēja dalībnieki no Valmieras un Rīgas. Pārliecinošs pārsvars bija Rīgas Jauno tehniķu centra komandas pārstāvjiem. Viņi trijās vecuma grupās ieguva visas pirmās vietas.

Lielu paldies sakām Rīgas Jauno tehniķu centra lidmodeļu pulciņu skolotājiem Viktoram Rošonokam un Sergejam Timofējevam par  audzēkņu sagatavošanu sacensībām, par aktīvu darbību sacensību organizēšanā.

Sīkāka informācija par sacensību rezultātiem  pielikumā un www.rjtc.lv

Sacensību rezultāti:

Copy of Telpu RJTC

Share This Post On
468 ad