Aizvadīta “Citāda Zinību diena” 2022

Rīgas interešu izglītības iestāžu pasākumu cikla “Nāc un piedalies” ietvaros 03.09.2022. notika Rīgas Jauno tehniķu centra mācību gada atklāšanas svētki “Citāda Zinību diena” Bauskas ielā 88 un Ernestīnes ielā 8A.

Pasākums abās adresēs pulcēja plašu apmeklētāju skaitu – RJTC radošajās darbnīcās darbojās un visus uzdevumus izpildīja 414 bērni un pusaudži.

Darbojoties radošajās darbnīcās, bērniem un jauniešiem bija iespēja praktiski izmēģināt, saprast un izvēlēties, kurā no jomām viņi vēlētos iesaistīties jaunajā mācību gadā.

Paldies ikvienam, kas izvēlējās 3.septembra saulaino sestdienu pavadīt kopā ar mums. Ceram, ka esat atraduši vismaz vienu pulciņu, kuru turpmāk apmeklēsiet!

Pārsteiguma balvas no RJTC loterijā saņem:

1.Alma Miezīte

2.Sofija Linde

3.Artūrs Adrians Ginte

4.Gerda Grīnfelde

5.Emili Tauriņa

6.Samuels Lazdiņš

7.Ralfs Rēdlihs

8.Emīls Leščinskis

9. Gabriela Grauze

10.Agnese Boze

11.Aleksa Salmiņa

Ja nepaspēji pie mums ierasties sestdien, septembrī iepazīties ar pulciņiem un pieteikties tajos vēl varēs:

15. septembrī 16.00-19.00 atvērto durvju dienās “Veram plaši durvis vaļā”, kuru laikā būs iespēja iepazīties ar skolotājiem pulciņu kabinetos, lai izzinātu pulciņu darbu, izvēlētos savus un pieteiktos tajos.

29. septembrī 15.00 – 18.00 atvērto durvju dienas “Nāc mūsu pulkā”, kuru laikā būs iespēja pieteikties pulciņos, kuros vēl būs brīvas vietas, lai radoši darbotos, sportotu, mācītos ko jaunu un izzinātu visu interesanto.

Informāciju sagatavoja RJTC metodiķes

Share This Post On
468 ad