Aicinām piedalīties akcijā: “DROSMES KASTE”

Rīgas Jauno tehniķu centrs piedalās Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas brīvprātīgo jauniešu kustības “Bērnu Draugi” rīkotajā labdarības akcijā „DROSMES KASTE”. Drosmes kaste ir liela un skaista kaste, kura atrodas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Onkoloģijas nodaļā. 📦Kaste ir piepildīta ar daudz dažādām sīkmantiņām, kuras mazajiem pacientiem pēc pārvarētām procedūrām un manipulācijām var saņemt kā drosmes apliecinājumu.

Šobrīd mantiņas nepieciešams papildināt! Tādēļ aicinām Tevi, Tavus draugus, nākt un pievienoties, lai kopā varam papildināt Drosmes kastes saturu!

📌No 25.11.2020. līdz 06.12.2020. mūsu “Drosmes kastītes” atrodas:

📍Bauskas ielā 88 213.kabinetā

📍Ernestīnes ielā 8A. Ja jums ir iespēja papildināt ”Drosmes kasti”, seko līdzi informācijai🙃

🟢𝐒𝐕𝐀𝐑Ī𝐆𝐈 𝐙𝐈𝐍Ā𝐓:

𝗞𝗼 𝘃𝗮𝗿ē𝘁𝘂 𝗶𝗲𝗹𝗶𝗸𝘁 š𝗮𝗷ā 𝗯𝗿ī𝗻𝘂𝗺𝘂 𝗸𝗮𝘀𝘁ī𝘁ē: Zēni labprāt spēlējas ar 𝗻𝗲𝗹𝗶𝗲𝗹ā𝗺 mašīnītēm🚗robotiem 🤖, zaldātu figūriņām, u.c. Mazās meitenes priecātos par 𝗻𝗲𝗹𝗶𝗲𝗹ā𝗺 lellītēm ar drēbītēm, ponijiem🦄. Bērniem arī ļoti patīk dažādu zvēriņu figūriņas, 🧩 galda spēles 🎲 rotaļlietas ar magnētiem, kuras var piestiprināt pie sistēmas, dažādi piekariņi, uzvelkamās rotaļlietas. Pašiem mazākajiem bērniem noderētu grabulīši, klucīši, ūdensnecaurlaidīgās grāmatiņas, kā arī attīstošās rotaļlietas.

🔴𝗞𝗢 𝗡𝗘𝗩𝗔𝗝𝗔𝗗𝗭Ē𝗧𝗨 𝗟𝗜𝗞𝗧 ‘DROSMES KASTĪTĒ”: Stikla un keramiskās rotaļlietas, asas vai rotaļlietas ar daudz sīkām detaļām, 𝗠Ī𝗞𝗦𝗧Ā𝗦 𝗠𝗔𝗡𝗧𝗔𝗦. Nevajadzētu likt bērnu kosmētiku, sprādzes, gumijas. Sterilajās procedūru telpās NEVAR atrasties 𝗟𝗜𝗘𝗧𝗢𝗧𝗔𝗦 𝗺𝗮𝗻𝘁𝗮𝘀, jo mazajiem pacientiem ir 𝗻𝗼𝘃ā𝗷𝗶𝗻ā𝘁𝗮 𝗶𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁ā𝘁𝗲.

Share This Post On
468 ad