Aicinām pieteikties nometnēm: “Bišumuižas darbnīcas” un “Zaļā pēda”

  • No otrdienas, 6.jūlija, eriga.lv pakalpojumā Jūs variet iepazīties ar pašvaldības izglītības iestāžu organizētajām nometnēm bērniem – tai skaitā arī abām RJTC rīkotajām.

Rīgas Jauno tehniķu centrs no 9. – 20.augustam, organizēs 2 dienas nometnes bērniem. Nometne “Bišumuižas darbnīcas” notiks Bauskas ielā 88.

Savukārt nometne “Zaļā pēda” – Ernestīnes ielā 8A.

Pieteikšanās mūsu un citām Rīgas pašvaldības organizētajām nometnēm sāksies ceturtdien, 8.jūlijā plkst. 10.00 eriga.lv pakalpojumā.

Portālā vecāks, autorizējoties caur internetbanku vai izmantojot e-parakstu, varēs iepazīties ar bērna vecumam atbilstošām nometnēm, to norises laiku un vietu, aprakstu, dalības maksu un kontaktinformāciju. Ir nodrošināta arī iespēja izveidot un saglabāt nometnes pieteikuma sagatavi, kuru varēs iesniegt uzreiz pēc tam, kad sāksies pieteikšanās periods.

Pēc pieteikšanās vecāks saņems automātiski sagatavotu līgumu projektu par dalībnieka uzņemšanu nometnē. Savukārt pēc pieteikuma apstrādes attiecīgā iestāde sazināsies ar vecāku, lai vienotos par nepieciešamo dokumentu kārtošanu.

Share This Post On
468 ad