Foto konkurss – izstāde „Latvijas Pērle”

Rīgas Jauno tehniķu centrs sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi rīko Rīgas atklāto bērnu un jauniešu foto konkursu – izstādi „Latvijas Pērle”.

Konkurss tiek organizēts ar mērķi popularizēt jēgpilnu laika pavadīšanas iespēju vasarā, apceļojot Latviju, veicināt bērnu un jauniešu interesi par Latvijas skaistākajām vietām, pievērst uzmanību Latvijas dabas skaistumam un kultūras daudzveidībai, kā arī radīt interesi bērniem un jauniešiem vērot apkārt notiekošo un spēt fotogrāfijās ietvert konkrētās vietas īpašākās iezīmes.

Vasaras brīvlaika laikā konkursa dalībnieki ir aicināti apceļot Latviju, iemūžinot fotogrāfijās īpašākās Latvijas vietas – Latvijas pērles!

Konkurss norisināsies četrās vecuma grupās:

– sākumskola (7 – 10 gadi);

– pamatskola (11 – 15 gadi);

– vidusskola (16 – 18gadi);

– jaunieši (19 – 25 gadi).

Lai piedalītos konkursā – līdz 2021. gada 21. septembrim jānosūta fotogrāfijas kopā ar pieteikuma anketām elektroniski foto pulciņa skolotājai Elīnai uz e-pastu: ebindedzelzite@edu.riga.lv ar norādi “Dalība foto konkursā” un jāiesniedz izdrukātus darbus 2021.gada 21. un 22.septembrī 10.00 – 18.00 Rīgas Jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88 vai pa pastu līdz 2021. gada 20.septembrim (pasta zīmogs) Bauskas iela 88, Rīga, LV-1004 ar norādi: izstādei „Latvijas pērle”.

Konkursa nolikums.

Share This Post On
468 ad