Datorgrafikas konkurss “Mans iekšējais dzīvnieks”

Rīgas Jauno tehniķu centrs organizē datorgrafikas konkursu “Mans iekšējais dzīvnieks”.

Senie indiāņi ticēja, ka katram cilvēkam ir īpaša, maģiska saikne ar savu totēma dzīvnieku vai putnu, tādā veidā piedēvējot cilvēkiem dzīvnieku īpašās spējas. Uzdrīksties  fantazēt – vai tu esi viltīgs kā lapsa? Vai gudrs kā pūce? Varbūt tev piemīt vāveres veiklība vai ērgļa vērīgums? Kāds ir tavs totēma dzīvnieks? Mēs aicinām fantazēt, attīstīt savu radošo domāšanu un realizēt savas fantāzijas skaistos datorgrafikas darbos!

Izdrukātus konkursa darbus jāiesniedz 2021.gada 22. un 23.martā 10.00 – 18.00 Rīgas jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88 vai pa pastu līdz 2021. gada 20. martam (pasta zīmogs) Bauskas iela 88, Rīga, LV-1004 ar norādi: izstādei „Mans iekšējais dzīvnieks”. Kā arī tos nosūta elektroniski kopā ar pieteikuma anketuuz e-pastu: ebindedzelzite@edu.riga.lv.

Konkursa darbus vērtē RJTC izveidota un apstiprināta žūrija un ar skatītāju balsojumu Rīgas Jauno tehniku centra Facebook lapā.

Ar pilnu konkursa nolikumu var iepazīties šeit.

Interesējošus jautājumus par izstādes „Mans iekšējais dzīvnieks” norisi var uzdot RJTC datorgrafikas skolotājai E. Bindei-Dzelzītei, ebindedzelzite@edu.riga.lv.

Share This Post On
468 ad