Metodisko materiālu skate



2019.gada 14.novembrī Bērnu un jauniešu centrā “Laimīte” tika aizvadīts Rīgas interešu izglītības metodisko materiālu skates apbalvošanas un izstādes atklāšanas pasākums. Metodisko materiālu skate tika organizēta ar mērķi aktivizēt pedagogu radošo darbību un pieredzes apmaiņu, veicinot metodisko materiālu izstrādi un labās prakses popularizēšanu interešu izglītībā.

Rīgas Jauno tehniķu centra Dabaszinību skolas interešu izglītības skolotāja Lilita Svirževska savu darbu daudzu gadu garumā veic radoši, ar lielu mīlestību un iedvesmu. Viņas metodiskā izstrādne „Dekoratīvie augi” rāda ceļu uz zināšanām caur skaistumu. To var praktiski pielietot, jo tā ir spēle, kas, ar vienām un tām pašām kartītēm, spēlējama 4 dažādos variantos un ir piemērota sākumskolas un pamatskolas vecuma skolēniem un audzēkņiem. Jāatzīmē, ka plakātā un spēļu kartīšu izveidē ir izmantoti tikai un vienīgi autores attēli.

No visas sirds apsveicam Lilitu Svirževsku ar iegūto 3.vietu, kā arī ar Atzinības rakstu par izcilo darba noformējumu un attieksmi materiāla pasniegšanā.

Metodisko materiālu izstādi var apskatīt līdz 2019.gada 6.decembrim Bērnu un jauniešu centra “Laimīte” izstāžu telpā (Baltāsbaznīcas ielā 14, Rīgā).

Informāciju sagatavoja Rīgas Jauno tehniķu centra Dabaszinību skolas metodiķe Margarita Malcāne-Bodrova



Informāciju sagatavoja Rīgas Jauno tehniķu centra Dabaszinību skolas metodiķe Margarita Malcāne-Bodrova

Share This Post On
468 ad