Lidmodelisma pulciņš

Rīgas Jauno tehniķu centra lidmodelisma pulciņa audzēkņi– Jekaterina Demčenko, Vladislavs Dreijers un Arvis Bitāns ir  Latvijas izlases komandas pamatsastāvā un ar izciliem saniegumiem ir stratējuši Latvijas mēroga un pasaules kausa posmos un Eiropas un Pasaules čempionātos.

Ar komandas dalībnieku palīdzību katru gadu tiek organizētas Rīgas atklātās kausa izcīņas sacensības F-1A,B,C,H,G un H – 600 lidmodeļu klasēs, kurās tiek stratēts ar labiem panākumiem. 2016. gadā Latvijas izlases sastāvā Pasaules čempionātā jauniešiem F-1-b lidmodeļu klasē tika izcīnīta 5. vieta, bet 2017. gadā Latvijas izlases sastāvā tika izcīnīta 3. vieta Eiropas čempionātā junioriem F-1B lidmodeļu klasēs, kas notika Maķedonijā.

V. Dreijers, J. Demčenko un A. Bitāns startē ne tikai junioru čempionātos, bet ir iekļauti arī Latvijas izlases sastāvā sportistu konkurencē.

Regulāri  lidmodelisma pulciņa audzēkņi, piedalās RJTC organizētajos pasākumos “Citāda Zinību diena”, “Svētki Bišumuižā”, kā arī  RJTC prezentācijas pasākumos mikrorajona skolās , kā arī prezentē interešu izglītību  skolās, tehnikumos, kuros mācās.

Šie audzēkņi palīdz darboties RJTC nometņu dalībniekiem – lidmodelisma un raķešu modelisma nodarbībās

Share This Post On
468 ad